Ne pregatim de primavara, mai sunt doua saptamani si vine 1 martie, ziua care ne anunta ca incepe mult asteptata Primavara.

Noi, fetele, ne-am apucat de pregatiri de ceva timp. Unele mai la cura, altele la detoxifiere, unele alearga, altele merg la sala, insa acum ca am mai dat niste kilograme jos, ce facem sa ne mentinem sau chiar sa continuam.

Pai in primul rand trebuie eliminati carbohidratii rai, adica fainoasele si zaharul.

Stiu ca pare imposibil, insa chiar nu este. Daca va ganditi putin va garantez ca veti descoperi ca nu este chiar atat de greu.

Stiu, am auzit „daca nu mananc paine simt ca nu ma satur” sau „daca nu mananc ceva dulce simt ca lesin ” si tot asa fraze care nu fac altceva decat sa dovedeasca o dependenta de gluten si zahar.

Cum sa scapam? Pai simplu, le eliminam, dar fara sa suferim prea tare.

Eu vin azi cu o idee de meniu de masa de weekend, in familie, care nu va face probleme siluetei.

Normal ca nu recomand sa le mancati pe toate la o masa, dar si asa, nu e chiar o drama.

As incepe cu desertul, o panna cotta raw vegana, simplu de facut si super gustoasa, apoi as continua cu o supa crema de rosii si un sufle de conopida dietetic.

Sa incepem cu desertul pe care il recomand la cafea sau pana in ora 12:00 separat, nu combinat cu nimic altceva.

Este racoros si simplu de facut.

Am folosit o conserva lapte de cocos, 100 ml lapte vegetal ( eu am folosit de soia), 80 g zahar de cocos si vanilie bio, agar agar 10 g.

Veti observa ca nu e atat de alb ca panna cotta clasica, din cauza zaharului de cocos care este maro, dar care are un indice glicemic mic si este mai sanatos.

Bun, sa vedem cum am preparat totul.

Pai simplu!

Am pus in blender laptele de cocos cu zaharul, le-am amestecat si le-am pus putin la incalzit, dar fara sa ajunga la punctul de fierbere.

Apoi in laptele vegetal am lasat agar agar-ul 5 minute si apoi impreuna cu vanilia le-am pus peste laptele de cocos de pe aragaz.

Va marturisesc ca le-am mai mixat o data cu blenderul si le-am pus in canute de sticla.

N-am mai ornat cu nimic, pentru ca s-au mancat foarte repede ?

Reteta de supa crema de rosii nu cred ca trebuie sa o mai scriu, iar sufleul la fel, a fost foarte simplu de facut.

Branza, oua mixate la blender. Am folosit telemea de vaca, apoi am amestecat cu conopida fiarta si am pus toata compozitia intr-o tava, la cuptor.

Gata in 40-50 de minute si sufleul, care este delicios si se poate manca cu iaurt sau smantana.

Iata cum intr-o ora am reusit sa gatesc pentru o zi, pentru toata familia sanatos, gustos si light.

Voi reveni cu reteta de sufle de broccoli, dar pana atunci pofta buna!

Write A Comment