Celebra păpușă educativă care a schimbat percepția reperelor de frumusețe se vinde acum și în România şi chiar asteptam cu nerabdare sa o vad şi eu, caci mi se pare o super idee aceasta papusa.image

Lammily este prima păpușă cu dimensiuni realiste ale corpului și accesorii menite să ajute copiii să înțeleagă că transformările corpului și micile imperfecțiuni sunt normale și întregesc frumusețea personală.

Media și comerțul oferă în prezent repere eronate, atât în ceea ce privește standardele de viață, cât și standardele de frumusețe, ceea ce conferă copiilor, fetitelor, așteptări nerealiste, obiective aproape imposibile, lucru ce îi va conduce spre frustrări, neîmpliniri și depresii.

Produsele adresate copiilor trebuie să le confere acestora o perspectivă realistă și sănătoasă asupra vieții. Păpușile sunt primele obiecte față de care copiii se atașează și pe care le concept ca pe niște prieteni, cu care, independent de voința lor, se compară. Copilul va percepe acel tipar drept reperul de normalitate și va tinde spre acel standard.

Este responsabilitatea noastra, a părinților să avem grijă nu doar de desenele vizionate de către copii, ci și cu ce jucării se joacă aceștia.

Lammily este prima păpușă la nivel internațional care aduce în atenția tuturor nevoia de normal și de acceptare a corpului uman așa cum este el, cu toate schimbările care intervin pe parcursul vieții și pe care uneori le acceptăm foarte greu sau deloc.

Diferențele cu privire la aspectul fizic au notă discriminatorie, iar discriminarea nu își are locul într-o societate democratică modernă.

Păpușa Lammily reprezintă acea fată normală, cu dimensiuni medii ale corpului, care acceptă schimbările pubertății și eventualele semne pe care le poate avea pe corp pe parcursul vieții sale: vânătăi, cicatrici, vergeturi, celulită sau pete.

Rolul păpușii este educativ. Observând prin joc și descoperire schimbările corpului uman, preferabil cu explicațiile parintilor, copilul va accepta mai ușor ideea. Când va roși sau va avea o vânătaie, copilul își va aminti episodul cu păpușa, iar prin comparație, va înțelege că este ceva normal.

Datorită membrelor mobile ale păpușii, jucăria are un rol interactiv, aceasta fiind o companie potrivită de joacă în diverse ipostaze.

Abțibildurile sunt, de asemenea, un instrument util și educativ, prin care copiii descoperă locul pe corp unde apar semnele și, odată ce consideră că are loc vindecarea, le pot îndepărta și reutiliza cu alte ocazii de joc.

Ruxandra este foarte fericita cand se joaca cu aceasta papusa pentru ca o poate transforma cu adevarat atunci cand, in povestea ei imaginara, Lammily pateste un accident.

Între 50 și 90% dintre femei dezvoltă vergeturi în timpul vieții și peste 90% dintre femei au la un moment dat celulită.

La fel acneea este comună, cu precădere în adolescență și aproximativ 80% din oameni au o erupție între 11 și 30 de ani.

„Tiparele ideale de frumusețe iau o direcție eronată. Se creează o lume plastifiată, plină de compromisuri și un frumos fals, exagerat. Este timpul să readucem reperele de frumusețe la linia normalului, a naturalului, a decenței”, susține Cristina Stan, distribuitor oficial al Lammily.com.

Lammily poate fi achiziționată pe https://lammily.ro/ la prețul de 163 Ron, împreună cu accesorii care imită semne ale corpului și vestimentații de vacanță.

Proiectul Lammily aparține lui Nickolay Lamm și s-a dovedit a fi un succes încă de la lansarea conceptului, din 2014. Intenția lui Nickolay a fost de a arăta că și normalul este frumos.

Si chiar asa şi este. Fetitele noastre TREBUIE sa invete ca frumusetea vine din interior şi ca micile imperfectiuni nu fac decat sa intregeasca fiinta noastra.

Reacțiile elevilor de la Colegiul Saint Edmund din Pittsburg sunt elocvente:

Contact: Cristina Stan – 0742.039.826

Site:https://lammily.ro/

Fb: https://www.facebook.com/LammilyRomania

Write A Comment