Am inceput inscrieri pentru modulul 2 de actorie la Scoala MiniArtShow by Ioana Ginghina.

Da, stiu, sunt multe scoli de actorie pentru copii, ceea ce nu e rau, insa depinde de fiecare ce urmareste.

La MiniArtShow nu urmărim neapărat pregătirea unui profesionist, ci dorim să contribuim la dezvoltarea unor aspecte ale personalităţii copilului, pe care şcoala şi educaţia convenţională nu le pot îndeplini.

Teatrul poate fi o metodă de educaţie şi învăţământ, care poate interveni în formarea unui tânăr atunci când învăţământul alternativ nu este suficient.

In modulul 2 vom pregati o piesa de teatru, insa ceea ce va fi interesant in aceasta etapa, este cum vom face acest lucru.

In primul rand vom cunoaste specialisti, invitati la cursurile noastre, care printr-o metoda distractiva le vor arata copiilor ce inseamna scenografia, regia, sunetul, lumina si nu in ultimul rand, interpretarea unui text.

Astfel ca la Scoala de actorie MiniArtShow by Ioana Ginghina, actori, scenografi si regizori profesionisti, vor fi invitati sa lucreze cu cei mici, pentru ca povestea noastra sa prinda contur si copiii sa inteleaga cat mai bine, de la profesionisti, cum se face un spectacol si ce inseamna actoria.

Va invit sa va inscrieti la modulul 2 al cursului nostru de actorie si astfel copilul dumneavoastra sa intre intr-o lume a teatrului, atat de interesanta si prin care cei mici vor deveni mai comunicativi, mai receptivi si mult mai adaptabili la situatiile limita pe care le vor intalni dealungul vietii.

Indiferent de vârsta, personalitatea şi talentul copilului, orele de actorie sunt gândite în aşa fel încât copiii dumneavoastră să se simtă bine, să se distreze şi să plece mulţumiţi de la ore, dar şi cu un bagaj de informaţii din domeniul artei actorului.

Daca in primul modul am invatat jocuri de orientare in spatiu, de memorie, de atentie, de improvizatie…etc, in partea a doua vom continua si cu exercitiile de dictie, de improvizatie,de interpretare a unei situatii date, de dezinhibare, de relationare cu partenerul de joc.

Costumul, decorul si toate cele necesare spectacolului intra in pretul cursului, deci nu trebuie sa va mai bateti capul cu nimic.

Cursurile incep in 7 februarie si se termina la finalul lui aprilie.

Va astept cu mare drag sa intram intr-o lume frumoasa pe care eu o indragesc mult, lumea spectacolului.

Scoala de actorie MiniArtShow by Ioana Ginghina

site: www.miniartshow.ro

Mail: contact@miniartshow.ro

Tel: 0749419999

Write A Comment