Daca vrei o schimbare asa dupa sarbatori care sa fie şi pe interior dar cu rezultate vizibile şi pe exterior, trebuie sa vii cu noi in Tabara Dianei Stirbu de detox şi slabire.

Este o tabara exclusivista cu rezultate uimitoare in care se impletesc armonios cele mai bune tipuri de antrenamente, cel mai bun program de detox, o echipa speciala de instructori si medici, intr-o locatie minunata.

Locatie – Bali Spa Cornu – Strada Stadionului, Nr. 349, Prahova 107180, ROMANIA

Perioada – 18-22 Mai 2016 (4 nopti – intrare miercuri 18 Mai cu plecare duminica 22 Mai)

Echipa – Diana si Luisa Stirbu si Elena Radu (instructori )image

– Medici: Ramona Andronache – medic nutritionist

Tarciatu Tatiana – medic dermatolog

Tipuri de antrenamente – pilates, aerobic, aqua gym, tonifiere, total body workout, funtional training si kangoo jumps.

Meniul de detox o sa fie personalizat. Echipa JuiceIt o sa fie prezenta cu un seminar in tabara de slabit. Pe tot parcursul celor cinci zile o sa consumati exclusiv sucuri. Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste energia pentru antrenamente. Dimpotriva, o sa va simtit mai energice ca oricand, va asiguram. Pentru ca detoxul implica mai multe faze si noi vrem sa aveti cele mai bune rezultate, dupa inscriere o sa primiti un mail cu dieta pe care trebuie sa o tineti cu cinci zile inainte de tabara. Atentie, in ziua in care plecati spre noi nu aveti voie sa beti nimic altceva decat apa.

Trei sesiuni de antrenament pe zi, cele mai bune sucuri de detox presate la rece, tratamente corporale, seminarii cu invitati speciali – acesta este in linii mari conceptul pentru tabara de detox de la Cornu.

Ca mijloace de transport va propun urmatoarele:

-cu trenul:BUCURESTI NORD-POIANA CAMPINA.De la Poiana Campina se fac 15 min cu masina pana in Cornu la vila noastra(se poate lua TAXI-ul ).

-cu MAXITAXI:AUTOGARA BUCURESTI-AUTOGARA CAMPINA.De la Campina se fac 15-20 min cu masina pana in Cornu la vila (se poate lua autobuzul CAMPINA-CORNU sau TAXI).

-cu masina personala.

Referitor la echipamente aveti nevoie de

-minim doua costume de baie -piscina e superba si zilnic o sa fie vizitata.

-echipamente sport pentru trei antrenamente pe zi

– echipament sport gros mai gros pentru sesiunile de sport in aer liber ( avem o curte mare si potrivita pentru antrenamentele de dimineata).

-o saltea personala

-doua perechi de adidasi -unii pentru interior si unii de alergat

-nu aveti nevoie de prosoape sau de halate de baie.

Pensiunea Bali Spa are patru stele si are o zona de spa care mi-a placut mult. Camerele sunt duble insa puteti opta si pentru camera single, platind o diferenta la pretul final al taberei.

Pretul taberei de persoana este de 600 de euro, la pretul BNR din ziua in care se face factura. Pretul include TVA. Locul este asigurat in momentul in care achitati 50% din costul taberei. Pachetul include accesul la piscina si sauna pe tot parcursul celor 5 zile de detox, trei antrenamente pe zi, seminarii cu invitati din domeniu medical, meniul de detox, doua proceduri de slabit si doua tipuri de masaje. Nu asiguram transportul dar mentionam din experientele anterioare ca s-au facut grupe si persoanele inscrise daca nu au avut masina s-au gasit locuri in masinile celorlalte participante.

Mentiuni:

– antrenamentele se adreseaza persoanelor care sunt apte sa faca sport.

– la inscriere trebuie sa mentionati daca aveti alergii sau orice amanunt care credeti ca va poate impiedica sa urmati antrenamentele sau detoxul.

– nu o sa va simtit fara energie; nu aveti nevoie nici de cafea.

– programul taberei este unul foarte complex si garantam rezultate

-locatia este exclusiv inchiriata pentru grupul nostru; intimitatea este unul din aspectele la care tinem foarte mult.

-daca va inscrieti alaturi de inca o persoana beneficiati de un discount de 5%.

-dupa ce tabara se termina vi se va prescrie o dieta pe care trebuie sa o urmati si dupa ce va intoarceti acasa. Nu o sa fie bazata pe sucuri insa revenirea la un meniu normal se face treptat.

– echipa este in asa fel structurata incat impreuna sa va ajutam sa obtineti cele mai bune rezultate.

-vi se vor intocmi fise de masuratori atat la venire cat si la plecare. Vom folosi un cantar special care ne permite sa vedem diferentele mult mai amplu, nu numai in kilograme.

Tabara de detox este si un prilej de relaxare, de odihna de liniste. Grupul care ma insoteste an de an se imbogateste la fiecare editie cu oameni noi si minunati.

Nu uitati ca sunt maxim 22 de locuri disponibile.

Inscrierile se fac pe mail la programari@dianastirbu.ro pana la data de 1 mai 2016, in functie de locurile disponibile.

Diana Stirbu – www.dianastirbu.ro

Write A Comment