banner_Festivalul_International_de_Teatru_pentru_Copii_2Cand aveam 22 de ani, am pasit intr-un taram fermecat, plin de culoare si poveste.

Este vorba de tara magica a Teatrului Ion Creangă din Bucuresti.

Inca studenta in anul 4 de facultate am intrat intr-un spectacol cu un personaj mic, dar foarte important pentru mine si cariera mea.

Domnul director Cornel Todea a avut incredere in mine si la scurt timp am fost angajata in aceasta institutie.

Asa am facut cunostinta cu aceasta lume a povestilor, cu personaje fantastice, cu un public atat de special, lumea copiilor.

Acum la Teatrul Ion Creangă este festival, Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”

Iniţiat în anul 2005, de către Cornel Todea, Festivalul îşi propune să fie un program complex de educaţie teatrală, culturalizare şi formare a gustului estetic al celor mai mici spectatori, prin intermediul unui fapt de teatru: spectacole pentru copii, colocvii despre arta spectacolului, dezbateri şi ateliere de teatru.

Muzica-si-jocul.-afisAveti ocazia ca sa cunoasteti trupe noi venite din Marea Britanie, Belgia, Franța, Italia și Bulgaria, sau din Oradea.

Nu trebuie sa ratati acest festival plin de poveste, culoare si candoare.

Este festivalul celor mici de la care nu trebuie sa lipseasca nicio familie cu copii.

MiniArtShow, nu va lipsi de la acest eveniment important. Unul dintre atelierele noaste este programat chiar in prima zi de festival.

La Gradinita Miruna la ora 11:00 vom fi acolo cu atelierul „Muzica si jocul”

Va astept cu drag la festival.

Gasiti aici programul festivalului cu locatiile si alte recomandari.

http://www.fitc.ro

http://www.facebook.com/FestivalTeatrupentruCopii

Write A Comment