Atunci cand termini liceul te bucuri ca ai scapat de scoala, de profi de sculatul de dimineata…

La intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului inca mai ai frustrari şi resentimente fata de nedreptatile şi umilintele prin care ai trecut, asa ca vii putin montat sa dovedesti ca ai reusit in viata, desi ai avut media 6 la chimie ?GAL_2987

Insa la intalnirea de 20 de ani deja este doar nostalgie, zambet şi dorinta de distractie cu fostii tai colegi de clasa şi generatie.

Totul este dat uitarii, au ramas doar amintirile placute asa ca bucuria revederii e la ea acasa.

Asta bineinteles ca e parerea mea, mi s-a intamplat mie şi acum cateva zile am participat la reuniunea generatiei 1996 de Lazaristi, la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu.

Cu o organizare impecabila realizata de colegii noastri ramasi in Sibiu, cu o deschidere extraordinara din partea conducerii şi a profesorilor, am fost primiti, aplaudati şi incurajati ca niste invingatori.

Am intrat apoi in clasa, cu diriginta noastra, profesoara de fizica, care a strigat catalogul, iar noi am raspuns fara frica, PREZENT.

Astfel am aflat pe scurt povestile de viata ale colegilor, povesti frumoase, spune cu emotie, umor dar si mandrie, caci fiecare dintre noi este mandru de realizarile de pana acum.

Ce pot sa va spun este ca cei care invatau bine, au ajuns bine, insa şi cei care nu erau tocmai premianti, cu parul lung şi blugii rupti au ajuns la fel de bine.

Asa ca suntem cu totii mandri ca suntem Lazaristi şi cu bucurie in suflet ne-am intalnit sa sarbatorim impreuna cei 20 de ani care au trecut de cand aveam emotii la Bac.

Despre cat am dansat, baut, distrat las pozele sa vorbeasca şi sper sa ne vedem la fel de veseli şi

increzatori şi peste 10 ani.

GAL_2993

GAL_3081

GAL_2946

Write A Comment