Deja stiti ca ador bijuteriile Pandora şi stiu ca şi voi le iubiti.

Vad magazinele tot timpul pline de domni şi domnisoare, nerabdatori sa mai adauge o amintire, un pandantiv frumos la bratara.image

În această primăvară, PANDORA sărbătorește femeile și lucrurile care le fac unice: stilul, feminitatea, modul de a purta bijuteriile. Pe tine ce te face cu adevărat unică ?

Pandora face parte din viata mea de zi cu zi, caci o bratara are pe ea amintiri de la toti cei dragi.

Ruxandra, Alexandru, Elena, sora mea, mama şi tata, toti sunt alaturi de mine prin acest accesoriu deosebit pe care il port la mine şi care usor, usor s-a transformat in „bratara cu noroc”.

Ador acest concept creativ de ati face singura accesoriile şi in functie de ce dispozitie, tinuta, ocazie ai, iti poti transforma şi crea ceva nou.

Iata ca avem o noua colectie, care reprezita şi celebreaza femeia unica de la sentimente și mod de gândire la talent, pasiune și stil special, o colectie de Primavara cu bijuterii care emană culoare, primăvara cu flori image

Stii că a venit primăvara când copacii înfloresc și răspândesc mirosul proaspăt peste tot în jur.

Asa este acum in livada mea, in care ma simt atat de bine şi sunt atat de relaxata.

Iata ca impartasesc cu voi florile pe care le port pe brățară și ma ajută să-mi creez propria „gradina”, pe care o pot lua mereu cu mine.

Mi-am ales din aceasta colectie cateva inele colorate şi vesele, care pot fi purtate suprapuse.

Bucură-te de o primăvară pastelată cu noua serie de inele Picături Poetice de la PANDORA

pentru a fi mereu în tendinte.

Acestea reprezita textura picăturilor de apă care dansează pe petalele şi frunzele florilor, inelele jucăuşe suprapuse reprezintă pete de culori proaspete de primăvară, sub forma unor cupole lucioase care aduc aminte de strălucirea bobocilor de flori.

Şi cum in familia noastra va veni o noua domnisora, caci sora mea Elena, este gravida, ma grabesc sa-i cumpar viitoarei mamici un nou pandantiv Pandora, care sa ne aduca aminte de aceste clipe minunate din viata noastra.

Amintiri minunate va doresc!

image

Write A Comment