IMG_2817 (1)Joi seara am fost invitata de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei sa tin un mic discurs in fata voluntarilor.

Evenimentul a avut loc la Teatrul Bulandra unde am sarbatorit “Ziua Internaţională a Voluntarilor” , iar

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei i-a recompensat pe cei mai implicaţi dintre românii activi în proiectele sale în cadrul evenimentului “Dar din dar … se schimbă vieţi”.

IMG_2531 (1)Am cunoscut astfel niste oameni minunati care au daruit peste 20,000 de ore din timpul lor, ore de generozitate pe parcursul acestui an.

Discursul meu s-a vrut unul motivational, insa am avut mari emotii pentru ca eram in fata unor oameni sensibili pe care nu poti sa-i pacalesti caci calitatea lor umana este una speciala, care te obliga la sinceritate.

Am simtit caldura, am simtit ca lumea in care traim are sanse sa fie mai buna si m-am obligat la mai multe fapte bune pentru anul 2014.

M-am bucurat ca am avut-o pe Ruxandra langa mine, caci a intalnit multi „Mosi Craciuni”, oameni care fac la propriu minuni si astfel a mai primit o lectie frumoasa de la viata.

Multumesc Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei ca m-a onorat cu aceasta invitatie speciala si mi-a aratat cu aceasta ocazie ca exista MOS CRACIUN.

Write A Comment