Luna martie este despre a spune “mulțumesc” doamnelor dragi din viata noastra, dar și partenerilor de afaceri.

imagePoți să îi surprinzi oferindu-le în dar un aranjament floral inedit, fara ca sa faci un mare efort.

Eu m-am „chinuit” putin, sau mai bine zis i-am stresat pe cei de la Florăria Mobila cu diverse intrebari ca sa facem ornamentele cat mai frumoase şi personalizate pentru fiecare doamna.

Oferta de Mărțișor de la Florăria Mobilă, florărie online, include aranjamente florale potrivite pentru cele mai exigente gusturi, potrivite atât pentru un cadou sofisticat, protocolar, cât și pentru unul care prin care dorești să transmiți înainte de orice căldură, jovialitate.

Poți alege unul dintre aranjamentele înmiresmate, avantajoase ca preț, precum extravaganta „Grădină purpurie” care imbina lisianthus, lalele și iris sau încântătoarea „Stropitoare de martie” creată din frezii și lalele.

Şi mai sunt multe şi de toate caci eu greu m-am hotarat la ceva şi mai au şi ei o gramada de accesorii ca nu iti mai vine sa dai buchetele alea, ci sa le pastrezi pentru tine?

Mi se pare genial acest serviciu caci poti surprinde pe cineva şi in acelasi timp sa-i scrii şi ce inseamna pentru tine, lucruri care nu ai avut timp sau curaj sa i le spui in fata.

Da, da nu e vorba doar de iubite aici. Uite eu de exemplu am o doamna invatatoare care este foarte deschisa cu mine şi colaboram foarte frumos.

Nu aveam insa curajul sa-i spun cat o apreciez pentru lucrurile pe care le face cu copiii şi rabdare a de a organiza pe toata lumea ca totul sa iasa bine.

Asa am trimis un buchet de flori şi un „biletel” in care am scris exact tot ceea ce apreciez la ea.

Asa ca nu ezitati sa faceti ca mine, atunci cand vreti sa surprindeti pe cineva ,caci veti face multa lume fericita.

Florăria Mobila

http://www.florariamobila.ro

Write A Comment