Permanent suntem în căutarea fericirii, a acelor lucruri care ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară, in care sa ne simtim cat mai bine si confortabil in pielea si hainele noastre.romantic20-600x600

Starea unei zile este dictată de persoanele din jur, de activitatea noastră, dar și de hainele pe care le purtăm.

Noi, femeile mature, simțim o provocare atunci când vine vorba de piesele vestimentare și da, ne place să ne simțim bine cu ceea ce îmbrăcăm.

Confortul unei vestimentații este acum posibil. Cum? Datorită accesoriilor vestimentare potrivite, care au grijă să te sprijine în dorința de a arăta mai bine. Piata oferă inovație în ceea ce privește produsele modelatoare, iar eu am gasit destinatia online a shopping-ului de calitate, pe care vreau să o împărtășesc cu voi.

Vanto este un shop online accesorii pentru femei și bărbați, care construiește un brand ce are la bază produse de calitate și o experiență de shopping plăcută. Produsele Vanto conferă compatibilitate de la prima purtare. Clienții își pot alege dimensiunea potrivită, având un ghid de ajutor în acest sens, culoarea dorită, totul cu doar câteva click-uri. Se adresează tuturor femeilor, deci au și măsuri mari, extra, atât la dresuri, cât și la produsele modelatoare.efect-slip-modelator-banda-silicon-intimidea

Important de știu este că dresurile și produsele de corp au parte de inovații uimitoare în zilele noastre. Efectul wow este un produs nou pe piață, marca Intimidea, disponibil acum cu ajutorul vanto.ro: chilotul modelator cu picioruș. Banda de silicon asigură că produsul stă compact pe piele și favorizează ținuta purtată. Produsul este elastic și se potrivește femeilor cu forme, dar și femeilor care au la activ o naștere. Femeile cu forme apreciază genul acesta de produs modelator, pentru că le ajută să se simtă confortabil și să arate mai bine în ținutele alese, fie ele de zi cu zi sau pentru evenimente.

Un alt produs care mi-a plăcut este body-ul modelator, pe care abia aștept să îl port la ținutele de sărbători. M-am documentat și am aflat că susține zona lombară și modelează zona taliei și a abdomenului. Și pentru că orice femeie vrea să se simtă senzuală, dresul cu bandă adezivă este mai mult decât potrivit pentru evenimentele din decembrie.

Am testat un dres modelator, cu compresie, care are multiplu rol: ridică fesele, aplatizează abdomenul, modelează șoldurile, ajută circulația, și, bineînțeles, protejează de vremea răcoroasă. Uimitor este efectul de push-up al feselor, care, indiferent de condiția fizică, reușesc să aducă o îmbunătățire a posteriorului, mai ales la o ținută mulată pe corp. Este disponibil pe mai multe culori și are un preț mai accesibil ca al altor branduri.efect-body-modelator-intimidea

Mai mult sau mai puțin pasionați de cumpărături, uneori uităm de accesorii, în ciuda faptului că șosetele, dresurile ne sunt extrem de necesare, mai ales în sezonul rece. Shoppingul online are avantajele sale, mai ales atunci când produsele sunt de calitate superioară: te asiguri că vezi toate produsele care te interesează, fără ca cineva să te preseze cu strategii de vânzare, te documentezi despre ceea ce achiziționezi și foarte important, salvezi timp, pentru că produsele vin la tine prin curier.

Shop-ul vanto.ro are o interfață accesibilă și un blog care oferă informații utile și recomandări, ceea ce te inspiră și la achiziția unor cadouri pentru cei dragi.

Write A Comment