Am fost la fiecare targ Cloud No 9 de la prima editie si bineinteles ca nu vreau sa-l ratez nici de data aceasta!

Este acel targ unde gasesti haine cu personalitate, haine pe care nu le are toata lumea, haine care te scot din anonimat.

Deci hai sa facem un refresh in dressing.

Primavara se innoiesc garderobele, se numara designerii si se traseaza tendintele sezonului la traditionalul pop-up store Cloud No 9 care se va desfasura pe 1 si 2 aprilie, la The Ark, in Bucuresti.

“Happy springing & enjoy shopping!”, vor spune iubitorilor de primavara cei peste 60 de designeri influenti din Romania care vor veni cu colectiile de primavara-vara in cadrul Cloud No 9, care isi propune cu aceasta editie sa aduca culoare, chic si prospetime. Selectia riguroasa a designerilor face din Cloud No 9 un spatiu creativ oligatoriu de vizitat de catre orice iubitor de fashion sau pentru orice explorator de cadouri dintre cele mai

Printre expozantii editiei din 1-2 aprilie, de la The Ark se numara Otilia Flonta, Csila Tulogdy, Alexandra Nacu, Lure Studio, Izabela Groza, Mihaela Gherlan, Framboise, Monica Manu-AEP Jewelry, Obsidian, Luoana Virgohje- Luwa Leather, Izabela Mandoiu, Monalisa Ciuta, Alexandra Ghiorghie, Millissimo, Bookletta, Atelier Faiblesse, Adelina Petcan- HUMAN APJ, Natural Bucovinean, L’Armoire Desinee, Le reve du Michou, Army of Agency, Potocaliu, Log and Splinter. Invitatele speciale ale editiei vor fi Carmen Negoita si Andreea Raicu care vor fi prezente la pop-up store-ul Cloud No 9 cu noile lor creatii si cu “piesele de rezistenta” din colectiile recente.

“Colectia Andreea Raicu s-a nascut intr-un mod natural, dorinta de a transpune stilul meu intr-o linie de haine. Colectia Studio Andreea Raicu este un concept nou cu produse ce respecta filozofia brandului dar se incadreaza intr-o zona premium fie prin design, material sau detalii hand made la care se lucreaza ore intregi. Va astept la Cloud no 9 cu produse din ambele colectii”, declara Andreea Raicu.

“De-abia astept sa ne vedem la aceasta noua editie Cloud no 9, o sa fim prezenti cu modele de genti pentru toate gusturile, pe toate culorile, care sa completeze perfect tinutele de primavara – vara si bineinteles cu multe surprize”, spune Carmen Negoita.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012 din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea.

Editia de primavara – vara va avea loc pe 1 – 2 aprilie, la The Ark, iar mai multe detalii se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/cloud9magazine/?fref=ts.

Write A Comment