Stiti deja ca cei mici, au o capacitate de a invata, de a memora foarte repede tot ceea ce aud in jur.

Asa cum retin mesajele pozitive şi educative pe care incercam noi sa le dam, tot asa de usor retin şi mesajele mai putin adecvate varstei lor pe care le aud in jur.

De aceea noi ascultam doar postul de radio Itsy Bitsy, mai ales in lungile drumuri cu masina de la scoala, acasa.

Pentru ca stam in afara Bucurestiului, drumul pana la scoala este de cel putin o ora, in care ne jucam, cantam, povestim şi ascultam Itsy Bitsy.

Dimineata, cand plecam la ora 7:00, ascultam emisiunea ItsyBitsyNeata, cu vestitii Itsy şi Bitsy, care sunt foarte distractivi şi astfel ne incepem ziua cu zambetul pe buze!

Cantam, dansam, atat cat se poate pe scaun şi legate in centura, facem rime, inventam povesti, cautam indicii şi gasim solutii la toate initiativele personajelor de la radio.

La intoarcere o ascultam pe Zapa, in emisiunea ZapaPoveste, in care toate sunt super zapacite ?.

Ne amuzam copios de incurcaturile create de Zapa, dar şi de solutiile date de copiii care intra in direct.

N-am sunat niciodata pana acum sa intervenim şi noi in poveste, dar nu cred ca mai dureaza mult pana vom prinde curaj sa facem şi acest pas.

Personal, salut aceasta idee de post de radio pentru copii, cu emisiuni distractiv-educative, care pot fi ascultate in familie.

Sunt sigura ca şi voi ascultati impreuna cu cei mici acest post de radio, asa ca astept sa-mi scrieti care este emisiunea voastra preferata!

Va pup!

Aici poti asculta şi on-line : http://www.itsybitsy.ro/live/

Pe site gasiti muuulte sfaturi utile: http://www.itsybitsy.ro

Write A Comment