Acum cand sunt la moda glumele pe seama tinerilor care n-au luat bacul, ma gandesc ca e momentul sa-i incurajam si sa-i sustinem, caci sincer de asta are nevoie acum un tanar, care desi are toata viata inainte, se gandeste, probabil, ca totul e pierdut.Poster-OMPV

Am vazut ca Fundatia Principesa Margareta a Romaniei are un proiect frumos pentru acesti tineri si nu numai, un proiect care sa-i ajute sa mearga mai departe, sa-si gaseasca o meserie si astfel sa-si schimbe viata in bine.

Proiectul se numeste „O meserie pentru viitor” si vine sa-i sprijine pe tinerii cu studii nefinalizate, care doresc sa învețe o meserie și să își găsească un loc de muncă si care se pot înscrie la cursuri de calificare de scurtă durată, gratuite, cu scopul de a obține un certificat profesional într-o meserie actuală.

Cursurile sunt diverse, interesante si extrem de folositoare: coafor stilist, cosmetician, tehnician maseur, coafor, ospătar, bucătar, optician, bijutier, mecanic auto, tinichigiu vopsitor auto, frizer, manichiurist – pedichiurist, stilist-protezist unghii, croitor, designer floral, electronist depanator aparate si echipamente pentru radio si TV.

Asa ca nu este un capat de lume ca nu ai luat bacul si nici daca vii dintr-un mediu mai putin favorizat. Ai acum sansa de a face o meserie care sa-ti placa si sa-ti schimbe viata in bine.

Noi femeile suntem dependente de machiaj, de coafor si nu mai zic de restul lucrurilor care, credem noi, ne fac mai frumoase.

Asa ca o calificare in domeniul de Beauty cred ca mi-ar placea si mie sa am ?

Nu mai stati pe ganduri, dati click aici pe link si vedeti conditiile pentru inscriere: http://www.centrulgeneratii.ro/2016/08/cursuri-de-calificare-gratuite-pentru-tineri/

Apoi du-te la cursuri si fa totul cu pasiune, iar restul, iti garantez eu ca vine de la sine.

Salut aceasta initiativa a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei pentru ca am descoperit ca se intampla multe lucruri bune si frumoase in Romania.

Bata multa!

Write A Comment