De cand ma stiu am fost preocupata de educatia celor mici.

Inca din anul 2 de facultate am cochetat cu Teatrul pentru copii Ion Creanga din Bucuresti, dupa care am ajuns angajata, cu acte in regula, din anul 2002.

Nici de terapia prin teatru, pentru copiii bolnavi sau cu nevoi speciale, nu am stat departe si astfel ca din anul 1998 am facut parte dintr-o echipa de actori minunati, care incercam sa le facem viata mai frumoasa, celor mici, care din diverse motive, se aflau in spital.

Asa s-a nascut dorinta de a schimba ceva in mentalitatea parintilor si in educatia copiilor.

 

imageMiniArtShow by Ioana Ginghina s-a nascut din nevoia de creativitate si de distractie creativa pentru copii, inca de la nastere.

Mai multe detalii despre programe gasiti pe siteul nostru www.miniartshow.ro

Insa azi vreau sa va povestesc despre spectacolul musical pentru copii „Cantec pentru Tisha”

Premiera acestuia a fost pe 5 aprilie, in Duminica de Florii si cu mult fast si culoare i-am asteptat pe cei mici, la teatru.

Pe langa spectacol, cei mici s-au bucurat si de surprize dulci, oferite de cimageofetaria „Dor de dulce” pe care i-am ales sa ne fie alaturi la acest eveniment datorita ingredientelor naturale pe care le folosesc in prepararea dulciurilor.

“Dor de Dulce” s-a nascut din dorinta de a dovedi ca priceperea de a pregati prajituri si torturi delicioase folosind doar ingrediente clasice si urmand retete traditionale inca exista si inca mai sunt cofetari care nu au uitat cum se face.

„Cântec pentru Tisha” este un spectacol inedit cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii – mari și mici – deveniţi eroii poveștii Tishei.

Este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

Realizat după exigențele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretareaimage plină de farmec a unor actori experimentaț.

SURPRIZA… Ne veti gasi in acest spectacol, pe noi, toata familia Papadopol, intr-o apariție video.

In luna mai jucam trei reprezentatii la CinemPro in 9, 17 si 19 mai, asa ca va asteptam cu mare drag sa ne vedeti si daca va place, sa ne aplaudati.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim http://www.eventim.ro sau chiar la caseria CinemaPRO

Aici e pagina noastra de facebook cu muulte poze de la evenimentele din aprilie si cu alte noutati.

https://www.facebook.com/CantecPentruTisha?ref=hl

 

CÂNTEC PENTRU TISHA

Textul și versurile: Andreea Gaica

Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu

Costume și decor: Flavia Varga

Regie și coregrafie: Felicia Dalu

Distribuție:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica

Rază de Culoare: Ilona Brezoianu

Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru

Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Durată: 60 min

Write A Comment