Datorita meseriei m-au machiat de-a lungul timpului suficient de multi make-up artisti, astfel incat la un moment dat am fost convinsa ca am “furat” suficienta experienta si ca ma pot machia singura cu rezultate impecabile.image

Stiam perfect ordinea in care trebuie aplicate produsele, asa ca am trecut la treaba, foarte sigura pe mine, cu prima ocazie, chiar inaintea unui eveniment important.

Din pacate pentru mine, am decoperit atunci ca a fi make-up artist este o meserie, as putea spune o arta, care nu se deprinde chiar atat de usor pe cat pare.

 

Machiajul facut de mine in seara aceea m-a facut sa intarzii la eveniment pentru ca ba nu imi iesea dunga neagra perfect dreapta, ba cei doi ochi nu semanau perfect unul cu celalalt, asa ca dupa cateva incercari esuate, m-am demachiat complet si am folosit doar cu mascara si un ruj rosu.

Norocul meu a fost ca la evenimentul cu pricina m-am intalnit cu buna mea prietena Ani Cretu, careia i-am si povestit intreaga patanie si care mi-a recomandat cursul de automachiaj tinut de trainerii scolii Beauty Make-up Artistry.

Ca orice femeie, ador sa am un look impecabil si, mai ales, un machiaj impecabil in orice imprejurare, asa ca am luat legatura cu cei care organizeaza cursurile chiar de a doua zi.

Spre bucuria mea, in cateva zile am si inceput cursul. Tot spre bucuria mea, am descoperit ca acest curs este conceput astfel incat sa iti poti imparti timpul dupa bunul plac. Mai exact, in urma unei discutii prietenoase cu cei doi make-up artisti, Bianca Marca si Andreea Anton, am fost indrumata sa imi configurez programul de curs in functie de programul meu de zi cu zi, care este foarte aglomerat.

Astfel, mi-a fost extrem de usor sa ajung la fiecare dintre sedintele programate, mai ales ca sediul Beauty Make-up Artistry este pe strada Emanoil Porumbaru, numarul 58, adica fix in centru.

Ma bucur ca o intamplare care parea nefericita m-a facut sa descopar un loc special, cu oameni rabdatori si prietenosi, de la care am invatat o multime de trucuri necesare unui machiaj perfect. Mai mult decat atat, oamenii de aici mi-au devenit prieteni buni si le multumesc ca m-au ajutat cu machiajele tuturor colegilor din distributia piesei de teatru Cantec pentru Tisha, care a avut premiera duminica.

Tot la Beauty Make-up Artistry am descoperit si un brand de produse profesionale de care am devenit dependenta: SLA Paris. Scoala lucreaza exclusiv cu acest brand creat de make-up artistul francez Serge Louis Alvarez si asigura integral produsele de machiaj pentru toate cursurile pe care le organizeaza. Sincera sa fiu, acum inteleg de ce toate machiajele lor sunt atat de spectaculoase si speciale. Culori ca cele pe care le au fardurile si rujurile SLA Paris sunt greu de gasit la alt brand, iar baza siliconica si fondul de ten fac miracole.

Acestea sunt si motivele pentru care acum un si jumatate SLA Paris a devenit primul brand de produse de machiaj care a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale, iar Andreea si Bianca sunt cele care o machiaza pe Alteta Sa Regala Principesa Margareta la toate ocaziile speciale.

Daca vreti sa vedeti poze cu machiajele lor o puteti face pe pagina de Facebook a scolii: https://www.facebook.com/pages/Beauty-Make-Up-Artistry/340857009284196 si tot acolo va puteti inscrie la cursurile de formare profesionala sau la cele de automachiaj.

Daca vreti detalii, Adina, PR-ul scolii, este foarte draguta si raspunde la numarul de telefon 0726.724.113.

Write A Comment