photo 3Anul trecut, cand am participat la Swimathon, l-am avut printre sustinatori si pe Vladimir, baiatul prietenei mele Laura.

M-am intalnit saptamana aceasta cu ei si le-am povestit pentru ce cauza „lupt” acum si daca ar mai veni sa ma sustina si anul acesta.

Ie-am povestit de copiii de la Fundatia Principesa Maragreta a Romaniei, despre cat de speciali sunt si cat de mult isi doresc o tabara in care sa se joace si sa se bucure de vacanta.

Le-am mai povestit cum am ajuns sa-i cunosc pe acesti copii si ca eu deja ma pregatesc pentru a inota cat mai bine la Swimathonul de anul acesta.

Impresionat de povestea mea,Vladimir, care are 12 ani, mi-a facut propunerea de a fi cu mine in echipa.

Mi-a zis ca o sa se antreneze serios pentru ca vrea si el sa-i ajute pe acesti copii sa aiba parte de o tabara frumoasa si creativa, in aceasta vara.

Am fost mirata de propunerea lui, atat de promta. Copiii de varsta lui se gandesc, acum, la vacanta si la joaca.

Mi s-a parut o super idee!

Am pus mana pe telefon, sa intreb daca este posibil sa am un co-echipier si pentru ca raspunsul a fost pozitiv, din partea organizatorilor, iata-ne acum formand o super echipa.

Suntem determinati sa inotam, dar si sa trambitam cat mai tare pentru cauza pe care o sustinem noi, caci avem nevoie si de sustinere financiara ca sa reusim sa aducem o raza de soare in viata unor copii.

Ajutati-ne si donati cat puteti aici: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/profil-echipe?profil=35

Promitem sa nu dezamagim si vom face o multe valuri si cel putin 40 de bazine pe 12 iulie anul acesta la Swimathon.

Va pup si revin cu detalii!

Write A Comment