Am inceput sa va scriu, saptamana trecuta despre experienta mea de antreprenor, am ajuns la primul an, care asa cum va spuneam a fost atat de greu, dar atat de frumos, caci faceam ceva ce imi placea foarte mult si nimic nu era imposibil.

Dar a inceput sa prinda aripi MiniArtShow, a inceput sa faca profit, parintii sa fie incantati de activitatile noastre si astfel a inceput sa-si faca loc invidia, rautatea si…concurenta.

Atunci au inceput inevitabilele discutii intre parteneri, caci munca depusa de colega mea, nu se masura cu invetitiile facute de mine, asta din punctul ei de vedere.

Astfel ca ne-am despartit si cum nu a fost o despartire amiabila, au inceput problemele psihice.

Spun psihice si personale pentru ca in rest, invetitiile fiind facute doar de mine, nu au putut intervenii probleme legale.

Pe mine, personal, m-au „daramat” acele discutii, certuri, reprosuri si tot felul de cuvinte la care nu te astepti atunci cand tu stii ca ai facut tot ce ai putut ca sa fie bine.

Poate se putea face mai mult, dar pur si simplu, atat am stiut atunci sa fac sau sa pot sa fac.

Initial am vrut sa renunt la tot, pentru ca sincer m-a luat panica, ma gandeam ca nu o sa ma descurc.

Practic urma sa o iau de la capat, pentru ca nu fusesem atat de precauta incat sa ma asigur ca am si eu tot ceea ce construisem impreuna cu colega mea.

Aici a intervenit Alexandru, caci m-a sustinut si ambitionat sa merg mai departe.

Mi-am dat seama ca in loc sa gaseasc o persoana sa ma ajute, pot sa gasesc mai multe. Ca pot face echipa si ca pot colabora cu diversi profesionisti astfel ca proiectele sa fie cat mai diversificate.

NU TRENUIE SA-TI PIERZI INCREDEREA IN OAMENI.

Sigur ca dupa o asftel de experienta, iti vine sa zici ca gata ” nu mai am incredere sa lucrez cu nimeni” insa nu este de loc asa. Trebuie sa inveti din aceasta lectie si sa mergi mai departe.

Nu poti judeca oamenii dupa comportamentul unei persoane.Asa ca am primit un alt ajutor de la o alta colega.

Marina, o actrita tanara, colega si ea cu mine la teatru, mi-a zis ca stie o gramada de actori la fel de tineri, care abia au terminat facultatea si care sunt dornici sa lucreze.

Astfel ca am gasit destul de usor oameni talentati si deschisi sa facem lucruri frumoase pentru copii.

Cel mai interesant a fost ca au venit cu idei noi si cu o energie buna, incat am zis hai sa ma apuc sa fac si evenimente mai mari pentru copii.

Asa ca la un an de zile, MiniArtShow by Ioana Ginghina a devenit si firma de organizat evenimente.

Deci invata din experienta mea si nu te demoraliza atunci cand simti ca iti fuge pamantul de sub picioare.

E cineva acolo sus care te iubeste si are un plan pentru tine.

Acum cu o astfel de echipa, am prins curaj si am inceput si scoala de actorie, tot in cadrul MiniArtShow, astfel ca dupa 2 ani realizasem deja atat multe cu business-ul meu.

In urmatorul episode voi continua cu povestea mea, caci sper sa te motiveze si pe tine sa-ti urmezi visul!

Write A Comment