Acum ca am implinit aceasta varsta pe care, sincer, nici nu stiu cum s-o numesc, m-am tot gandit daca o sa apara ceva, o criza „befor 40”.

Tin minte cand aveam 18-20 de ani ziceam ca pot sa si mor la 40 ca o sa fiu batrana.

Cand auzeam de femei de 30 de ani mi se pareau „trecute”.

Insa defapt cum stau lucrurile?

Cred ca nu suntem putine, noi cele care am urmarit serialul „Totul despre sex” si acolo, toate „gagicile” aveau tot felul de probleme ale varstei, dar care pe noi ne amuzau teribil si bineinteles ca la final era cu happy end.

Cred ca asa stau lucrurile si in realitate, ca vorba „fiecare varsta are frumusetea ei” e cat se poate de adevarta.

Tin minte ca atunci cand filmam la „Inima de tigan” l-am intrebat pe domnul Marin Moraru daca stie cine vine sa joace in urmatoarea serie „Regina”.

El mi-a raspuns ” baiatul ala tanar, Dan Condurache”. Eu am zambit si bineinteles m-a vazut si mi-a zis, ca actorul Dan Condurache ii fusese student si ca pentru el va fi intotdeauna acel tanar actor.

Atunci mi-am dat seama ca varsta este relativa si depinde cum privesti lucrurile.

Iata cum le privesti eu!

La 39 de ani am o casatorie fericita, un copil minunat, o casa frumoasa, o cariera bogata, un buisness care merge bine …

As mai putea continua insa am opresc aici caci zic eu ca visele de la 18-20 de ani acum s-au implinit si ca acum trebuie doar sa am bucur de ele.

E frumos si tanar sa fii insa linistea si intelepciunea o capeti cu timpul.

Stie el Creatorul nostru de ce a facut astfel lucrurile si toate au un sens.

Sensul este sa ne bucuram de viata indiferent de varsta, caci fiecare moment vine la timpul potrivit, la varsta potrivita.

Asa ca lasa criza de „aproape 40 de ani” sa mai astepte, eu am de gand sa ma bucur de varsta 39 ?

Write A Comment