miniartshow-revineNu imi vine sa cred ca MiniArtShow, proiectul meu de suflet implineste 2 ani de existenta.

Tin minte ca eram atat de emotionata si plina de entuziasm atunci cand intr-o iarna, care parea sa nu se mai termine, puneam bazele acestui proiect.

Acum dupa doi ani imi doresc in continuare sa fac lucruri frumoase si pline de creativitate pentru cei mici.

Dupa doi ani de zile in MiniArtShow au intrat oameni noi, tineri profesionisti cu experienta si impreuna dezvoltam proiecte noi si interesante pentru copii.

Aniversarea noastra vrem sa fie una cu multa distractie si voie buna cu ateliere creative, spectacol, facepainting, modelaj din baloane, concursuri cu premii si multe, multe surprize.

Insa avem pentru voi si un mesaj, o campanie pe care vrem sa o sustinem.

Este vorba despre campania Fundatiei „Salvati copiii” – „Bun venit pe lume”.

Din păcate, România este pe primul loc în UE în ceea ce priveşte rata mortalităţii infantile, 1 copil mai mic de 1 an moare la fiecare 5 ore. Salvaţi Copiii România a iniţiat în 2010 proiectul “Fiecare copil conteaza”, care urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la 5 ani.

Prin proiectul „Festivalul zâmbetului și al bucuriei”, echipa Miniartshow şi-a propus să strângă fonduri pentru campania “Bun venit pe lume” inițiat de organizația „Salvati copiii”. Invitaţii prezenţi la eveniment au posibilitatea să-i ajute pe acești copii prin donații în bani și printr-un simplu SMS la 8833 – 2 euro.

Va invit sa participati cu mic cu mare la acest eveniment si impreuna sa facem o schimbare majora, sa-i ajutam pe cei mici,care vin pe lume, sa fie primiti cum se cuvine.

Programul evenimentului este:

17:00-18:00 – Animație și distracție

18:00-19:00- Spectacol -„Scufita rosie”

19:00-20:00 – Jocuri cu premii, piniata, jumbo și tortul aniversar

Pe parcursul celor trei ore de distractie vom avea parte de un atelier creativ „Vine vine primavara”

Daca vreti sa sustineti alaturi de noi campania „Bun venit pe lume” o puteti face printr-un simplu SMS la 8833 (2 euro) sau redirecționând 2% din impozitul pe venit. Detalii aici: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040006#Campania%202%.html

Multumim Bucuresti Mall pentru ca ne gazduieste cu drag si ne lasa sa ne facem de cap la nivelul -1, unde se va avea loc aniversarea noastra.

Eu voi fi acolo alaturi de echipa MiniArtShow si va promit distractie, creativitate si voie buna!

Va astept cu drag!

Detalii gasiti si aici:

Eveniment Facebook – https://www.facebook.com/events/260813514087257/?ref=5

www.miniartshow.ro

Write A Comment