Asa cum va scriam aici, ma pregatesc intens pentru intalnirea de 20 de ani de cand am terminat liceul, caci vreau sa dovedesc ca ma pot simti iar ca la 20 de ani.

Daca in postarea trecuta v-am povestit despre ceea ce fac pentru transformarea corpului, acum voi aborda alta tema şi ma voi concentra pe fata.IMG_0863

Da, tenul nostru este o carte de vizita. Şi de aceea nu ne putem perminte, atunci cand avem intalniri importante, sa avem un ten neingrijit, deshidratat sau cu impuritati.

Cred ca m-ati mai auzit ca merg constant la tratamente cosmetice, care vin sa hidrateze, sa tonifice dar in primul rand sa curete tenul de impuritati.

Din pacate fara o vizita la cosmetica, punctele negre şi albe nu pot sa dispara de pe fata noastra.

Astfel ca va recomand ca macar o data la 3 luni pentru un ten uscat şi o data pe luna pentru un ten gras şi cu probleme, sa mergeti la un tratament cosmetic.

Eu am ales sa fac insa mai mult, pentru ca fata mea sa capete tonus si vitalitate, am inceput sa fac 6-8 sedinte de radiofrecventa.

Am deja trei sedinte şi sunt foarte multumita.

Asa cum mi-au recomandat specialistii de la Chic Salon am inceput sa fac acest program intens de stimulare a colagenului şi elastinei cu o frecventa de o data pe saptamana, aceste 4-6 sedinte şi apoi inca 1 pe luna de intretinere.

Dr. Manuela Ravescu recomanda Adeline Star, echipament unic care realizeaza rejuvenarea faciala, tratateaza cicatricile de orice natura si vergeturile.

Aplicatorul Rejuvenation foloseste radiofrecventa bipolara fractionata cu afectarea minima a epidermului dar impact dermal mare, ceea ce determina un efect evident de crestere a calitatii pielii dar si a volumului facial la repetarea procedurii.IMG_0872

Rezultatele procedurii sunt:

– stimularea sintezei de colagen, elastina si acid hialuronic, ceea ce duce la remodelarea dermului;

– aspectul tenului este imbunatatit vizibil la 8-10 saptamani de la tratament (cresterea tonusului si elasticitatii, reducerea ridurilor, refacerea conturului facial);

-se produce si contractia fibrelor de colagen, existand astfel un efect de lifting imediat foarte important pentru satisfactia pacientelor.

De la varsta de +30 de ani ingrijirea tenului trebuie sa fie mult mai atenta şi profunda, caci productia de colagen şi elastina scade şi odata cu ea şi tonusul pielii.

Tratamentele noninvazive tin botoxul departe şi astfel poti avea un ten ingrijit şi fara riduri mult timp de acum incolo.

Acum acest aparat poate fi şi in salonul tau!

Celebru la nivel mondial datorita tehnologiilor inovatoare dar si a rezultatelor obtinute, echipamentul estetic Adeline Star este produs de renumita companie Syneron Candela si este distribuit de Beauty One.

Abia astept urmatoarea sedinta, caci rezultatele sunt din ce in ce mai vizibile, iar in perioada de 2 ore de tratament ai parte de un masaj relaxant la fata si o masca, care te fac sa uiti de tot stresul.

Chic Salon

http://www.chicsalon.ro

Beauty One

http://www.beautyone.ro

Write A Comment