Pentru ca tot a venit vara si atat machiajul, cat si hainele se imputineaza, adeseori aud in jur persoane care ma intreaba daca stiu vreo solutie pentru petele pigmentare. Ei bine, stiu. Am incercat, am testat, am avut rezultate. Este vorba de tratamentul Forever Young BBL pe care l-am facut la Fazzada, Clinica Lasere de Reintinerire.

Nici un produs de ingrijire a pielii, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot sa imbunatateasca aspectul pielii imbatranite asa cum o face BBL Forever Young. BBL (Broad Band Light) este cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru incetini imbatranirea si intoarce in timp pielea lezata de soare. Cum reduce si incetineste semnele de batranete? Reduce pigmentul, reduce petele de batranete, creste fermitatea pielii si reduce laxitatea, diminueaza aspectul de linii fine. BBL face sa dispare petele pigmentare melanocitare de tip melasma, lentigines solar, pistrui, dar si roseata difuza, capilarele dilatate, hemangioame. BBL reduce dimensiunea porilor, reduce aspectul ridurilor fine si medii, uniformizeaza suprafata pielii si rada textura fina.

Tratamentul Forever Young se realizeaza cu ajutorul laserului Sciton, clinica intr-un aparat, avand multe lasere incorporate, instrumentul preferat al celor mai mari si importante clinici dermatologice din lume.El actioneaza la nivel genomic, intinereste exprimarea genetica a pachetului de gene ale tineretii. In cadrul tratamentului Forever young se restaureaza modelul de expresie genetica al pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara!

Studiile au aratat ca pacienti de 58 de ani care au realizat 23 de tratamente timp de 9 ani, aratau mai tineri la 67 de ani decat la 58. Acelasi caz este si cel al pacientilor de 47 de ani, care dupa 33 de tratamente aratau mai tineri la 55 de ani decat la 47, cand au inceput tratamentul.

Tratamentul dureaza maxim 30 de minute si incepe prin aplicarea unui gel, urmata apoi de aplicarea luminii. Se recomanda 3-5 sedinte pe an, pe tot parcursul vietii. NU este genul de tratament pe care il faci o data sau de doua ori si vezi rezultate, ci este o rutina de ingrijire care face timpul reversibil.

Un alt tratament extraordinar este si SkinTyte realizat tot cu ajutorul BBL care remodeleaza colagenul prin biostimularea data de lumina si prin caldura intensa produsa in profunzimea pielii care scurteaza fibrele de colagen, ceea ce are ca efect ridicarea pielii. Totodata, BBL stimuleaza productia de colagen a pielii prin accelerarea activitatii fibroblastelor, astfel ca efectele obtinute sunt atat imediate cat si de durata.

Frecventa sedintelor poate fi atat saptamanal, cat si lunara, in faza de inceput, apoi – pentru intretinere, o sedinta la 3 luni.

Rezultate exceptionale sunt obtinute prin combinarea celor doua proceduri cu BBL.

Aceste tratamente sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA

Write A Comment