De câte ori nu am simţit necesitatea unui nou început, a unei schimbări în viaţa noastră la nivelul psihicului său al fizicului? Ştim cu toţii că odată cu trecerea timpului apar şi semnele care ne dezvăluie vârsta, aşa că avem nevoie de o soluţie care să ne redea tinereţea. Răspunsul vine chiar de la Hollywood, unde marile vedete folosesc mulţumite tratamentele cu laser.

Staruri cum sunt Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, trecute de ceva timp de 35 de ani, par sa nu simta deloc trecerea timpului. La fel se intampla si cu Angelina Jolie, Jennifer Lopez sau Victoria

Beckham, care nu par prea afectate de inaintarea in varsta, in ciuda faptului ca au o viata de familie intensa, precum si o viata mondena destul de obositoare. Specialistii insa ne spun ca aparentele insala si ca, de fapt, vedetele apeleaza la diverse tratamente anti-imbatranire de ultima generatie pentru a se mentine in forma.

Si totusi care ar fi acestea, caci vrem si noi muritoarele de rand sa stim cum sa facem sa ramanem „forever young”.

Am inceput sa fac o mica investigatie despre ceea ce a mai aparut in zona aceasta si am descoperit BBL (Broad Band Light).

Broad Band Light sau BBL se pare ca este ultima descoperire în domeniul esteticii medicale noninvazive, cea mai puternică şi eficientă unealtă disponibilă la momentul actual pentru a încetini îmbătrânirea şi a întoarce în timp pielea lezată de soare.

Am facut ceva cautari si am descoperit ca se gaseste si la noi aceasta „minune a tineretii vesnice” la „Clinica Fazzada„.

Tratamentele sunt disponibile în cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reîntinerire care înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin şedinţele

Pret-a-traiter pentru pacienţi şi poziţionarea ca centru de excelentă în proceduri laser. De asemenea, aici se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar şi Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienţii lor şi a-i trata în cadrul clinicii FAZZADA.

http://fazzada.ro/

https://www.facebook.com/FAZZADA.Clinica.Laser.de.Reintinerire

Vineri sunt hotarata sa fac o vizita pentru o consultatie si pentru a afla mai multe despre tratamentele laser.

Revin cu informatii si poze caci si noi vrem sa fim frumoase ca vedetele de la Hollwood…

1 Comment

  1. Pingback: REDENSITY EYES castiga trofeul pentru cel mai bun filler dermal la AMEC Paris 2014 | Ioana Ginghina

Write A Comment