Iata o reteta de tort racoros delicios de iarna.
Eu l-as fi facut de ciocolata, adica la crema as fi adaugat si cacao , dar nu aveam in casa, asa ca l-am lasat alb ca zapada 🙂
Nu a fost mai putin gustos dupa cum o puteti vedea pe Ruxandra in poza si va asigur ca si Alexandru a fost la fel de fermecat de gustul acestuia.
100 g curmale hidratate
200g fulgi de cocos
( daca mai este nevoie de apa se va folosi cea in care au stat curmalele la hidratat)
Crema:
-200g caju hidratat peste noapte
– o ceasca de suc de portocale
– 3 linguri de unt de cocos
– miere sau alt indulcitor natural dupa gust
Se mixeaza blatul prima data, la blender si se aseaza in forma de tort, tapetata cu hartie de copt.
Ingredientele pentru crema se proceseaza in blender pana cand vor capata o textura cremoasa. Daca mai e nevoie se mai adauga suc de portocale.
Pentru ornament eu am folosit fulgi de migdale care sa dea un aer de iarna.
Pofta buna
2 Comments
arata delicios. Si eu am postat astazi o reteta de prajitura de post. 🙂
http://cherryqueendee.blogspot.ro/2013/12/reteta-negrese-de-post.html
pupici!
E foarte interesant blatul, multumesc pentru reteta.