In ultimul timp viata mea este foarte aglomerata, insa intr-un sens bun.image

Am multe evenimente si spectacole pentru copii, lucrez la doua proiecte noi, iar Ruxandra a inceput clasa 1, deci totul este intr-o frumoasa evolutie.

Insa datorita acestor noi proiecte intru in contact cu tot felul de oameni.

In mare parte sunt amabili, draguti si foarte deschisi si asta ma bucura si imi da energia de a merge mai departe.

Insa sunt si oameni care vin cu o energie ciudata, cu o anumita aroganta, cu dorinta acuta de a te contrazice si a te certa.

O astfel de energie pe mine nu ma ajuta insa sigur nici pe ei.

La ce ajuta sa stai tot timpul incruntat si la vanatoare de inventate greseli, doar ca sa-ti dai motiv pentru o noua discutie tensionata.

Dragii mei, a veni toamna si odata cu ea ploaia, frigul, ziua s-a scurtat, traficul s-a aglomerat, insa zambetul este cel care va poate ajuta sa iesiti din toata aceasta perioada mai dificila.

Se stie ca toamna corpul este supus la mai mult stres datorat schimbarilor de vreme si pana se adapteaza cu noul anotimp mai dureaza ceva.

Dar cu putina veselie parca si toamna e mai insorita, nu e asa.

Se spune ca romanul face haz de necaz, atunci hai sa zambim, sa fim veseli chiar daca ploua si e trafic si intaziem la scoala, servici sau alte treburi administrative.

Profitati de timpul pe care il petreceti pe drum si ascultati o muzica buna sau un audiobook care sa va ajute sa va dezvoltati personal.

Daca sunteti in masina cu copilul, jucati-va, conversati.

Eu cu Ruxi ne jucam, cantam, inventam povesti, ne facem planuri de vacanta si povestim tot ceea ce nu avem timp sa ne spunem seara acasa.

Oricum ar fi, viata e frumoasa si merita traita cu zambetul pe buze, iar sa fii amabil cu cei din jur este tot ceea ce isi pot dori oamenii cu care intri in contact.

De exemplu ieri cand mergeam la treaba, o doamna mi-a lovit masina in spate.

Se pare ca mergea la un botez si se uita dupa o florarie, insa cand am iesit din masina nu am tipat, nu am injurat si am vorbit civilizat, ba mai mult I-am zambit si am linistit-o ca e in regula si o rezolvam luni.

Destul cu exemplele din viata mea, va astept si pe voi cu povesti pozitive si va doresc o viata cu zambetul pe buze!

Write A Comment