944493_682414608440915_2126350654_n[1]Va tot scriu de ceva timp despre mai multe lucruri sanatoase pentru corp, insa de data aceasta o sa va povestesc despre un nou proiect pe care il fac pentru suflet.

Caci frumusetea vine din interior, iar ca sa ai un interior frumos trebuie sa faci lucruri frumoase.

Anul trecut am acceptat provocarea de inota pentru o cauza nobila in cadrul concursului Swimathon.

Mi-am luat totul in serios, m-am antrenat si am reusit ca in 50 de minute sa fac 36 de bazine de 50m.

Dar pe langa acest record propriu, am reusit sa aduc zambete pe buzele unor copii si parinti care chiar aveau nevoie de putina bucurie in viata lor.

Acum 2-3 saptamani a venit la mine Anca Sohorca de la „Fundatia Principesa Margareta a Romaniei” si m-a intrebat daca as mai fi interesata sa particip si anul acesta la Swimathon.

Fundatia isi doreste ca sa stranga bani pentru o tabara de vara pe care sa o ofere, ca in fiecare an, copiilor din medii defavorizate.

Se pare ca anul acesta nu au reusit sa adune fondurile necesare pentru aceasta tabara si copiii ar fi extrem de dezamagiti daca anul acesta, tabara nu s-ar mai organiza.

Pe unii dintre acesti copii am avut ocazia sa-i cunosc in iarna aceasta cand le-am facut o vizita.

Sunt niste copii minunati, care isi doresc lucruri frumoase, simple, care nu au telefoane mobile, tablete si alte gadgeturi si care se bucura de joaca simpla si creativa dintre ei.

Aceasta tabara ar fi o bucurie pentru ei si de aceea am ales sa spun DA, PARTICIP!

Sunt lucruri frumoase si simple pe care le putem face pentru aproapele nostru si in vartejul vietii acestea nu trebuie uitate si neglijate.

Ce e drept ca acestea trebuie sa ramana pentru mine, insa acum „strig ” cat pot de tare, pentru ca am nevoie de ajutorul vostru.

Am nevoie de orice sustinere, sharuiti povestea mea si toata campania care va urma si ajutati-ma sa-i ajut pe cei mici sa mearga in tabara.

Pe 12 iulie eu voi fi acolo sa inot pentru aceasta cauza.

Va multumesc anticipat pentru sustinere!

Va pup!

Aici gasiti mai multe informatii: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/

1 Comment

  1. Pingback: Swimathon: niste unii care inoata | cojocarii.rocojocarii.ro

Write A Comment