Acum un an am facut 10 sedinte de mezoterapie conventionala, adica cu ac, la Metamorphosis Style, pentru a invinge celulita.

Deja aceasta problema a ajuns extrem de importanta pentru noi femeile, cand vine vorba de estetica si nu mai stim cum sa-i dam de cap.

Am revenit la acest subiect pentru ca multe dintre voi m-ati intrebat daca rezultatele s-au mentinut inca, dupa un an de zile. Va pot spune ca sunt foarte multumita si inca nu simt nevoia de a mai relua si anul acesta acest tratament pe zona tratata.

P1020312Mezoterapia conventionala este utilizata pe plan mondial atat in scop medical cat si cosmetic, oferind posibilitatea tratarii a numeroase probleme: de la durere, tinitus, colon iritabil in medicina conventionala, pana la alopecie, riduri, depozite localizate de grasime, celulita in domeniul estetic. Mezoterapia conventionala este o metoda simpla si practic nedureroasa de tratament care permite penetrarea substantelor active folosite – alopatice sau homeopatice – (de ex. vitamine, oligoelemente, aminoacizi, enzime) – in straturile profunde ale pielii.

Orice persoana adulta, intre 18 -75 ani, cu stare buna de sanatate, poate beneficia de mezoterapie. Este o metoda sigura, fara efecte secundare si care nu necesita perioada de recuperare post-tratament.

In functie de zona tratata si de scopul tratamentului, se utilizeaza diverse tehnici de injectare cu ace speciale de dimensiuni intre 4-12 mm.

Numarul de sedinte pentru tratarea unei probleme specifice nu este constant. Acesta se stabileste in functie de zona tratata si de evolutia pe parcursul tratamentului. In principiu, sunt necesare intre patru si zece sedinte pentru a obtine rezultatul scontat si un efect de durata.

P1020313In cazul meu, efectele s-au vazut inca de la prima sedinta si de aceea am avut ambitia sa continui cu sedintele, in fiecare saptamana.

Nu o sa va mint spunandu-va ca va veti relaxa pe parcursul unei sedinte, caci totusi este vorba despre niste injectii, insa va garantez ca nu este nimic dureros, ci doar un disconfort suportabil.

Ma gandesc sa incep acest tratament pentru o alta zona, dar despre asta vorbim data viitoare.

SALON METAMORPHOSIS STYLE

Adresa: Bulevardul Burebista, Numarul 4, Bloc D13, Scara 4, Etaj 1, Apartament 109, Interfon 109,

Telefon: 021.3154114 ; 0724.485720 ; 0728.192942

E-mail: andrea_ross99@yahoo.com

www.metamorphosisstyle.com

1 Comment

  1. Pingback: Ioana Ginghina iti dezvaluie cum a invins celulita | LiMiT

Write A Comment