Zilele trecute, in timp ce Ruxandra se uita la un serial de desene animate, mi s-a parut ca aud o melodie care imi suna foarte cunoscuta.
Am venit in dreptul televizorului si am obsevat ca fiica mea se uita la serialul „Inspector Gadget”
I-am spus ca si eu cand eram mica ma uitam la acest serial, doar ca era altfel desenat, melodia era putin schimbata, insa subiectul acelasi.
M-a surprins faptul ca Ruxi a fost curioasa sa vada cum arata acest Inspector Gadget pe vremea mea.
I-am aratat un episod vechi si ce credeti? I-a placut, ba chiar mai mult decat varianta noua, pentru ca acum ma roaga sa-i mai pun episoade de cand eram eu mica.
De ce ?Poate ca sunt mai frumos desenate si ca se simte si mana artistului acolo.
Intodeauna m-am intrebat cum poate ca un serial vechi, desenat simplu ca „Scooby doo” sa concureze cu un serial nou ca „Monster High” sau „Printesa Sofia”.
Poate ca inca nu suntem asa de invechiti, ca un desen simplu cu o poveste curata care „sta in picioare” poate sa-i atraga pe cei mici, chiar daca ei au acum acces la desenele animate 3D.
Astfel mi-am dat seama ca merita sa faci programe creative pentru copii, oricat de banale ar parea acestea in fata noului curent 3D si al jocurilor dinamice de pe calculator.
Cei mici apreciaza instinctiv povestea, jocul actoricesc si sinceritatea lucrurilor, astfel ca nu ii deranjeaza ca nu e modern.
M-am bucurat sa-i arat Ruxandrei si alte desene animate din copilaria mea, ca „Parisul vesel”
I-a placut, ne-am distrat si ma bucur ca desi suntem generatii diferite, nu considera invechite desenele animate de pe vremea mea! 🙂
1 Comment
De acord <3
Minunat articol ! 🙂