Nu imi vine sa cred cum am ajuns sa nu mai fac sport de atata timp, insa da, recunosc ca m-am lasat pe tanjala.

Daca in primvara eram intr-o super forma, plina de energie si cu spor in toate , acum nu mai reusesc sa ma mobilizez.

Sunt mama unei adorabile fetite care are din ce in ce mai multe nevoi, incerc sa imi fac propria afacere sa mearga, singura, fara niciun ajutor, casa trebuie si ea ingrijita, deci pur si simplu nu mai reusesc sa ma adun sa fac putina miscare.

Nu ar fi o problema, daca acest lucru nu ar incepe sa se vada.

Vine o varsta in care daca nu ai grija de corpul tau, se vede cu ochiul liber destul de repede.

Cum am ajuns sa las sa treaca atata timp fara picatura de sport, nu stiu insa am de gand sa fac ceva in sensul acesta.

Probabil ca va trebui sa ma trezesc de cel putin 3 ori pe saptamana mai devreme ca sa ajung la sala sau in mansarda proprie sa fac o ora de miscare.

Iarna se apropie, iar corpul nostru este pus pe asimilat, pentru a se pregati de frig. Arderile sunt mai lente iar mancarea cruda mai greu de gasit, de aceea trebuie sa ma mobilizez repede.

O sa va tin la curent cu tot pe pagina de facebook, cu programul, antrenamentele si stilul de viata, poate ca sunt unii dintre voi care vor sa mi se alature in lupta pentru sanatate.

Va pupicesc cu drag si spor la treaba!

2 Comments

  1. Buna draga mea prietena, imi permit sa-ți spun așa pentru ca asta ești tu pentru noi cititoarele tale. Știu cum e cu motivarea pentru a începe sportul ….si eu tot îl aman …de lumea asta! Am o fetița de 11luni si încă mai am de dat jos cel puțin 10 kg!!!!!!!!! Mai astept detalii despre programul tau de viața aici pe blog pentru ca sincer nu sunt fan facebook….deci nu am cont. Știu ca in principiu ești o persoana credincioasa si poate ca o sa tii postul Craciunului tare ne-ar ajuta daca ne-ai exemplifica un meniu variat care ne-ar putea ajuta sa si slăbit. Eu sincer ți-as rămâne profund indatorata daca ne-ai da câteva idei de modalități de a face sport acasă…eventual niște DVD-uri pe care sa ni le putem cumpara….In concluzie….știu ca am scris prea mult….multă bafta ,îți doresc sa te tii de treaba si sa ne dai detalii pentru a „stârni” si in noi dorința de a face sport!

    • Ioana Ginghina Reply

      Da, o sa tin tot postul si o sa va sfatuiesc cum pot mai bine pentru ca acesta sa fie cat mai variat si fara dulciuri si paine 😉

      Revin cu detalii si aici, promit 🙂

Write A Comment