In primul rand as vrea sa incep postarea cu un gand catre voi cei care m-ati felicitat virtual.

Suntem de atata timp impreuna si chiar am tinut aproape de voi, ori decate ori a fost nevoie, asa ca parerea voastra conteaza la fel ca si gandurile voastre frumoase catre mine.

Nu este usor sa implinesti 36 de ani si de aceea am avut nevoie de vorbe frumoase si de familia mea sa-mi fie alaturi.

Ziua am inceput-o printr-un maraton al filmelor romanesti, caci nu se putea sa incep mai bine decat asa.

Am vizionat filmul lui Cornel Porumboiu „Metabolism” sau „Cand se lasa seara peste Bucuresti”, apoi „Love building” si am incheiat cu „Domestic” a lui Adi Sitaru.

Apoi la restaurant cu Alexandru si apoi acasa…

Dimineata, dupa numai 3 ore de somn am plecat la atelierele mele pentru copii, MiniArtShow, unde am avut o premiera a carei regizoare si scenarista am fost.

A fost foarte frumos. Colegii m-au asteptat cu flori, insa ce a fost si mai frumos, copiii mi-au facut o surpriza si mi-au oferit un imens buchet de flori.

Astfel ca desi obosita, am plecat plina de energie si cu un brat plin de flori acasa…

M-am odihnit putin si apoi am petrecut cu Ruxandra si Alexandru si toate animalele noastre domestice, acasa, cu cadouri si cu tort, pizza si tot ce este mai nesanatos pe lume, caci a fost ziua mea :).

Ma pot lauda cu o zi perfecta!

Ce imi doresc in acest an?

Sa fiu sanatoasa si fericita si sa reusesc sa dezvolt asa cum mi-am propus MiniArtShow.

Imi mai doresc sa fac mai mult sport, sa renunt la dulciuri si la sare si poate ca imi mai doresc si o vacanta intr-o tara exotica…

Sa vedem daca toate aceste dorinte se vor implini, insa ceea ce imi doresc cel mai tare este sa ne auzim la fel de sanatosi si voiosi si la anu’

3 Comments

  1. Lorena, Iasi Reply

    La multi ani, Ioana! Multa sanatate si multe impliniri pe toate planurile:)

  2. La multi ani. Sa ai parte de tôt ce e mai bun.te admir pentru ambitia de à renunta la dulce. Super sa fac si eu asta!

Write A Comment