De Sarbatori gatim si mancam mult si cum eu as manca ceva dulce non stop, atunci nu imi ramane decat sa gasesc variante cat mai sanatoase.

Cunoasteti ciocolata cu cocos – Bounty, e cam delicioasa insa nesanatoasa.

Asa ca eu am incercat o varianta raw vegana care mi-a iesit la fel de buna.

 

Ingredientele sunt:

– 300 gr nuca de cocos uscata

– 100 gr caju crud

– 1/2 cana apa ( aici trebuie sa fiti atenti si va orientati dupa cum are consistenta)

– 70 gr ulei de cocos

– 100 gr miere

Invelis de ciocolata

– 80g cana unt de cacao topit

– 4 Lg miere ( dupa gust)

– 5-6 Lg cacao ( dupa gust)

Ingredientele din prima parte, le-am blenduit bine de tot, pana cand a iesit o compozitie ca o plastelina.

image

 

Cu mainile umede, am luat si am facut niste batoane, care aratau ca niste mici si apoi le-am bagat la congelator timp de 2 ore.

Apoi am facut invelisul din ciocolata si apoi iar la congelator.

Au iesit delicioase, Ruxandra a mancat fericita dupa pofta inimii.

Va doresc sarbatori luminate, pline de liniste sufleteasca alaturi de cei dragi.

Paste fericit!

 

 

1 Comment

Write A Comment