De Sarbatori gatim si mancam mult si cum eu as manca ceva dulce non stop, atunci nu imi ramane decat sa gasesc variante cat mai sanatoase.
Cunoasteti ciocolata cu cocos – Bounty, e cam delicioasa insa nesanatoasa.
Asa ca eu am incercat o varianta raw vegana care mi-a iesit la fel de buna.
Ingredientele sunt:
– 300 gr nuca de cocos uscata
– 100 gr caju crud
– 1/2 cana apa ( aici trebuie sa fiti atenti si va orientati dupa cum are consistenta)
– 70 gr ulei de cocos
– 100 gr miere
Invelis de ciocolata
– 80g cana unt de cacao topit
– 4 Lg miere ( dupa gust)
– 5-6 Lg cacao ( dupa gust)
Ingredientele din prima parte, le-am blenduit bine de tot, pana cand a iesit o compozitie ca o plastelina.
Cu mainile umede, am luat si am facut niste batoane, care aratau ca niste mici si apoi le-am bagat la congelator timp de 2 ore.
Apoi am facut invelisul din ciocolata si apoi iar la congelator.
Au iesit delicioase, Ruxandra a mancat fericita dupa pofta inimii.
Va doresc sarbatori luminate, pline de liniste sufleteasca alaturi de cei dragi.
Paste fericit!
1 Comment
Delicatese, demne de o gospodina adevarata 😀 Multumim mult