Ioana și Ruxi #stămacasă Ep:3

#stămacasă, da, dar cum?

Nu știu cum sunteți voi, dar eu aș găti și mânca non stop. Și acum că stau la laptop și scriu această postare, parcă aș ronțăi ceva…

Cel mai mult ador dulciurile și de aceea voi reveni pe blog, în această perioadă, cu rețete raw vegane pentru dulciuri.

Am făcut zilele trecute un super tort, care s-a terminat foarte repede, deci am zis să vă dau și vouă rețeta.

Rețetă tort:

Blatul :

o cană de mixt de alune înmuiate 6-8 ore( se poate folosi doar migdale sau nucă românească cu migdale)

4-5 curmale fără samburi o lingură de miere sau orice alt îndulcitor

2 linguri fulgi de cocos

Se mixează totul în blender și se așează în tava de tort. Eu am folosit o formă cu diametrul de 20 cm.

Am pus blatul în congelator cât am făcut al doilea blat.

Crema de cocos:

2 linguri ulei de cocos

250 grame caju, a ieșit cam 400 de grame după ce a stat o oră la înmuiat

lapte de cocos, am folosit o conservă, pe care am ținut-o în frigider și am luat toată grăsimea, pentru o textura mai cremoasă

4 linguri de miere sau îndulcitor natural

fructe de pădure congelate, pe care le-am presărat așa întregi prin crema.

Am mixat totul la blender, mai puțin fructele congelate cu care ne-am jucat puțin 🙂

A ieșit foarte bun tortul după cum vedeți 🙂

Trebuie să-l încercați!

Dacă l-ați încercat va rog să-mi scrieți.

M-aș bucura să văd că încercați rețetele mele .

Va pupacesc cu drag de la distanță și va doresc spor la treaba!

Write A Comment