Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Posted by on Mar 16, 2017 in Retete | 0 comments

Tort delicios de ciocolata si cocos

Tort delicios de ciocolata si cocos

Tortul din aceasta saptamna l-am facut cu ciocolata, ceva mai satios insa extreme de gustos, caci am folosit conserve de nu a de cocos.

Ce e drept ca aceasta conserva are grasime multa, este o grasime sanatoasa, deci nu trebuie sa ne speriem ca ne va creste colesterolul.

Conserva de cocos este ceva mai piperata la pret insa merita sa o folosim din cand in cand, caci da o savoare cremei, blatului de tort.

Dar hai sa vedem ce ingrediente am folosit:

Blatul alb:

250 g caju hidratat 2h
conserva cocos 400 ml
2 banane
2 linguri miere de rapita
zeama de la 1/2 lamaie
70 g unt de cacao
Am bagat prima data caju-ul la blender, apoi am pus cocosul, bananele, zeama de la lamaie, mierea si in final untul topit de cacao.
Am pus crema la congelator 2h in forma de tort.

Blatul de ciocolata 

250 g caju hidratat
50 g unt de cacao
70 g miere rapita
100 g cacao sau carob
70 ml apa
Se pune caju si apa in blender si se obtine o crema alba si moale. Se adauga cacao, apoi mierea si la sfarsit untul topit de cacao.
Se adauga peste blatul alb si se lasa 2h la congelator.

Pofta buna!

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *