Nu pot să-mi imaginez vara fără înghețată. Dar ce facem când nu vrem să “se vadă “ că mâncăm înghețată?

În primul rând alegem să fie sănătoasă, adică doar din combinații bune, fructe, îndulcitori naturali…etc

Apoi avem grijă să o mâncăm dimineața, până în ora 12:00.
Nu este un capăt de țara dacă mâncați dulce dimineața, pentru că dimineața sunt cele mai mari arderi , iar o înghețată mâncată dimineața se „consumă” pe timpul zilei .

Dar hai să vedem cele 4 ingrediente minune 😊
3 banane congelate
3 linguri de miere de rapițã
85 g unt de alune de pădure pentru gustul de nutella
3 linguri de cacao naturală

Toate ingredientele de mai sus le-am pus în blender, le-am omogenizat și gata înghețata!
Dacă nu aveți un blender puternic, atunci mai bine puneți bananele necongelate și apoi puneți compoziția la congelator pentru câteva ore.
Mie îmi place înghețata de ciocolata să fie mai amăruie, deci de voi și de gustul vostru depinde ce cantitate de îndulcitor veți pune.
Apoi și cantitatea de cacao poate să dea un gust mai amărui, deci nu exagerați. 

Untul de alune de pădure va da acea savoare de nutella și cu siguranța că veți prefera să-l simțiți în compoziție.

Deci trebuie să încercați această rețetă și să-mi spuneți dacă v-a plăcut!
Poftă bună !

Write A Comment