Îmi place înghețata, o ador alături de cafeaua neagră și fierbinte, fără lapte sau îndulcitor.

Dar ce faci în weekend, când, stând în curte la plajă și ascultând muzică, parcă ai poftă de o înghețată; nu doar tu ci și copilul, care îți dorești din tot sufletul să nu îi mai dai zahăr.

Răspunsul este simplu: faci înghețată rawvegana!

Dar nu încerca doar rețetele pe care le știi și le-ai încercat deja.
Încerca să fii creativă și să prezinți ochilor, rețeta ca ceva nou, chiar dacă, la baza stau aceleași ingrediente.

Așa că mi-a venit o idee. Ce-ar fi dacă azi, aș pune compoziția de înghețată în tavă de silicon, în care fac brioșele.

Ingredientele pentru 6 bucăți sunt:

6 banane congelate ( se pot folosi și ne congelate, dacă nu aveți un blender puternic)
3 linguri de unt de arahide bio, fără zahăr
3 linguri de miere

Mod de preparare:

Toate ingredientele au fost procesate în blender până se obține o compoziție cremoasă.

Apoi, am pus în tava de silicon copozitia și am presărat deasupra, afine, zmeură și masă de cacao fără adaos de zahăr.

Au ieșit delicioase, iar eu pot să mă bucur de această plăcere, de a mânca dulce la cafea, fără să mă simt vinovată. ❤️

Sper că v-am inspirat și de data această și aștept părerile voastre.

Hai să vedem: cine încerca primul rețeta?

Write A Comment