Sunt atat de fericita sa vad cum ne adunam aici, tot mai multi cititori si de aceea am simtit nevoia de o schimbare, o renovare,cum imi place mie sa spun, caci acest site este casa mea virtuala.
Acum 7 ani, am inceput sa va scriu diverse sfaturi si idei pentru un stil de viata sanatos. Atunci am ales varianta de blogspot, apoi, dupa 3 ani am mai crescut putin si a urmat prima varianta de site si o noua casa: www.ioanaginghina.ro.
Asa s-au mai scurs niste ani, in care am scris despre diete de detoxifiere, diete fulger de slabire si retete care sa va inspire spre o viata sanatoasa.
Asa cum spuneam, acest site este casa mea virtuala, unde imi place sa postez, pe langa retete si diferite articole, poze despre viata si experientele mele de mama, sotie, actrita, antreprenor; si iata ca venit vremea sa “renovez”, sa mai modernizez site-ul si sa ma alatur noului trend.
Astfel ca o noua „camera” veti gasi pe www.ioanaginghina.ro , anume rubrica de vlog, care sper sa fie cat mai interesanta si interactive si va invit sa comentati si sa veniti sa ma ajutati cu idei si impresii.
Inscrieti-va la canalul de youtube aici: goo.gl/lJQtl5 ca sa fiti la curent cu fiecare video pe care il voi posta, dar nu ezitati sa va inscrieti la newsletter, caci voi incepe o campanie prin care doar cei inscrisi vor primi anumite sfaturi, diete si retete pentru o viata sanatoasa.
Bine ati venit in noua mea casa si va astept cu mare drag de fiecare data, cu inima deschisa, sa impartasim experiente noi impreuna, ca adevarati prieteni virtuali ce suntem.

Write A Comment