Pasiune pura. Atentie si grija. Rabdare si perseverenta. Inca de cand aveam 14 ani, am pus cate un pic din fiecare pentru a-mi dezvolta dragostea pentru actorie, fiind fermecata de libertatea ,creativitatea si diversitatea pe care aceasta arta le aduce in viata unui om.

Pasiune pura. Atentie si grija. Rabdare si perseverenta. Adica exact acele ingrediente care creeaza si minunatele bijuterii PANDORA. Fie si doar o piesa delicata si eleganta din Universul PANDORA este suficient sa-mi reaminteasca zi de zi, purtand-o, sa am incredere in fortele mele si sa imi urmez visurile si dorintele, oricare ar fi ele. Si, mai mult decat orice, sa pretuiesc autenticitatea si lucrurile care imi aduc bucurie cu adevarat: oamenii dragi si pasiunea transformata in proiecte frumoase.

Majoritatea amintirilor mele din copilarie si din adolescenta sunt strans legate de actorie. Am copilarit si crescut la Sibiu, iar orasul acesta minunat a insemnat enorm de mult pentru formarea mea, atat ca om, cat si ca actrita. Imi aduc aminte si acum, daca inchid ochii, diminetile cu paine cu unt si miere, drumul catre liceu, emotiile si bucuriile traite pe cand eram in trupa de teatru de amatori din Sibiu. Trupa se numea Puck si era condusa de actorul Constantin Chiriac – un om minunat care a inspirat si indrumat multe generatii de actori tineri si care, cum stim bine, este directorul al Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu si presedintele longevivului Festival International de Teatru de la Sibiu, care a ajuns anul acesta la a 24-a editie.

Am marele noroc de a putea trai mai multe vieti, de a-mi dezvolta imaginatia explorand personaje diferite, de a deveni altcineva, cand joc un rol. E unul dintre spatiile mentale ale vietii mele unde simt ca imi pot lasa creativitatea sa se manifeste libera, iar acest lucru m-a imbogatit intotdeauna. Si mi-a dat puterea sa creez iar si iar.

Asa ca ma alatur campaniei DO PANDORA si va indemn din suflet sa fiti libere, creative, independente si puternice. #DOPANDORA #Docreate #PANDORAromania #RanEvents

Write A Comment